Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

100% klar til at møde den hårde konkurrence

Rallycross 
29/03/12 

Ulrik Linnemann fra Skivum, åbnede 2012 sæsonen ved at teste hans opgraderede Peugeot 207 på Lydden Hill banen i England i den forgangne weekend. Dette gjorde han i forbindelse med første runde af det engelske rallycross mesterskab 2012.
 

Normalt blander vi os ikke i det Engelske mesterskab, men i år passede det rigtig godt at Englænderne havde valgt at starte deres mesterskab på den samme bane som første afdeling af Europamesterskabet (ERC) skal køres, kommer det fra Ulrik. Dette gav os mulighed for at få gennemtestet bilen + at jeg kunne få noget træning, og vænne mig til bilens nye setup, inden det virkelig går løs i ERC. Testen gik rigtig godt, og omgangstiderne svarede generelt overens med de aller bedste tider fra 2011. Vi vandt tilmed alle 3 heats. Og A-finalen kørte vi også hjem. Så det ser rigtig lovende ud for 2012. Det var en super start på sæsonen for mit team og jeg - kommer det fra en glad og tilfreds Ulrik.


Linnemann i opgraderet Peugeot 207 og nyt design til 2012
(Foto: QBA)

Startskuddet på den rigtige ERC sæson vil finde sted på Lydden Hill banen d. 8/9 april. Efter weekendens test, er vi nu sikre på at vi er 100 % klar. Og det er meget vigtigt at vi kommer godt fra start, da konkurrencen i år bliver højere end nogensinde før! Der er stor fremdrift i rallycross på internationalt plan – og vi er med sikkerhed ikke de eneste der har lavet forbedringer på materialet. Målsætningen for 2012 er at forbedre resultatet fra sidste år.

Linnemann Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •