Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

207 Spider Cup

Frederik Vodder starter for Jet Black Racing junior team

207 Spider Cup 
23/03/12 

Her tæt på sæsonstart har Jet Black Racing indgået aftale med Frederik Vodder, der hermed stiller til start i en Peugeot Spider i den danske serie samt udvalgte løb i udlandet i Jet Black Racings farver. Den tekniske indsats varetages fortsat af Frederik Vodder, sammen med hans sponsorer og Jet Black Racing skal bistå med know how i størst muligt omfang
 

“Frederik er en utrolig talentfuld kører med et potentiale og målsætning der passer godt til det øvrige teams kørere og vores ambitioner siger program manager Flemming Pless og fortsætter ”vi har fulgt Frederik på sidelinjen igennem hele sidste sæson, og haft en løbende dialog om hvor han gerne vil hen indenfor racing, og vi har et fælles mål for fremtiden”.

Frederik Vodder kørte i en af de største standardvogns klasser i 2011 kaldet Yokohama 1600 Challenge klassen og blev Rookie-Champ da der stadig var en afdeling tilbage, så det må man sige er en suveræn præstation.


Frederik Vodder
(Foto: Jet Black Racing)

At Frederik kører motorløb er ikke en tilfældighed, da hans far Karsten Vodder har haft tilknytning til race igennem mange år, og faktisk selv har kørt I klassen hvor Frederik debuterede sidste år. Frederiks race debut startede tilbage i 2005, da han satte sig i en Gokart i Viadukten Roskilde, og allerede i 2009 blev han udtaget som talentkører i et gokart-projekt under Viadukten.

“Jeg har valgt at blive knyttet til Jet Black Racing fordi jeg vil køre Le Mans og jeg mener klart at de er det team der kan give mig den udvikling og ballast til at opnå mit mål ” siger Frederik Vodder og fortsætter ” det er planen at jeg skal køre i Spideren her i 2012, men samtidig snuse mere rundt i teamet, og træne og teste sammen med dem i langdistance, så jeg er overbevist om at det er her jeg får den bedste grundviden og lærdom indenfor langdistanceløb.

Frederik bliver en spændende kører at følge og jeg glæder mig til at arbejde sammen med ham” siger Team Manager Peter ”HUNTER” Jæger, der i 2012 er Jet Black Racings operationelle chef og derved være den ansvarlige for forberedelser og afviklingen af de løb som Jet Black Racing deltager i igennem den kommende sæson.

Sæsonen starter allerede for Frederik Vodder fredag den 23. marts DK Spider Cup præsentations dag, på Sturup raceway i Sverige, hvor der er mulighed for at møde Frederik, og se den nye racerbil som han stiller op i.

Om Jet Black Racing: Jet Black Racing er et Amerikansk Dansk team, som fundament er baseret på det enorme potentiale det enkelte medlem besidder. Det vil også omfatte elementer som aldrig før set i racing, at en fusion af racing og rock'n'roll har fundet sted. Vores tilgang til racing er anderledes end tidligere set, vil vi have en meget forskellig tilgang til at give vores fans oplevelser, der er ud over det sædvanlige. Vi har teamet fokus på at underholde, mens vi er kører løb for at vinde. Jet Black Racing vil deltage i DEC og internationale langdistance løb i 2012.

Vores langsigtede planer omfatter 24 timers Le Mans og eventuelt komme ind i WEC/ALMS. Dette kræver selvfølgelig en masse støtte fra Team sponsorer og partnere, og stærke resultater i vores sæsoner fremover. Når det er sagt, er vi overbeviste om, at vi vil nå vores mål".

Jet Black Racing
Race-N-Roll

Læs mere om:
  • Frederik Vodder
  • Jet Black Racing
  •