Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Så gælder det Malaysia

Formel 1 
22/03/12 

Nedtælling til Sepang
Kørerne har dårlig afsluttet det første Grand Prix i Australien inden de igen skal i aktion. Denne gang står Sepang på programmet, og efter løbet i Melbourne kan man nu se hvem der har gjort det godt - og hvem der kæmper for at være med. Du kan her se de relevante video'er fra de enkelte teams.
 

Ferrari havde ikke en god start på sæsonen i Melbourne. I videoen ser Stefano Domenicali tilbage på hele weekenden, som bestemt ikke var den store succes.

En af de kørere der tabte allermest på den sidste omgang må næsten være Nico Rosberg. Han fortæller her hvad der skete på den hektiske sidste omgang.

Force India kom ud af årets første løb - også med et mindre positivt resultat. Den ene kører var ude på første omgang, mens Paul di Resta noget heldigt fik skrabet nogle point sammen. I videoen fortæller Nico Hülkenberg lidt om Sepang og hvad der kan forventes i Malaysia.

I Australien var der blandede forhold i fredagens frie træning og det gav kørerne mulighed for at prøve Pirellis nye Intermediate dæk. Og i Malaysia er der altid chance, eller risiko alt efter hvordan man ser det, for at der kommer regn. Pirellis nye dæk kan derfor meget vel komme i spil. I videoen præsenteret dækket, og hvorfor det er anderledes end sidste års dæk.

Benji

Læs mere om:
  • Nico Rosberg
  • Nicolas Hülkenberg
  • Force India
  • Scuderia Ferrari
  • Sepang
  • 25/03/12 - Sepang - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS