Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Linnemann tester sin opdaterede Peugeot i England

Rallycross 
20/03/12 

Linnemann Motorsport har brugt vinteren på at lave forbedringer på deres Peugeot 207. Og sætter d. 22/3-12 kursen imod den legendariske Lydden Hill bane, for at deltage i første runde af det Engelske Rallycross mesterskab 2012.
 

Nogen vil måske mene at det er lidt underligt at vi pludselig blander os i et Engelsk mesterskab – men vi gør det for at få testet vores opgraderede Peugeot 207 inden opstart af (ERC) European Rallycross Championship 2012, kommer det fra Ulrik. Bilen har gennemgået nogle små, men omfattende forbedringer i vinterens løb. Og dette skulle gerne gøre at jeg kan barbere nogle vigtige sekunder af omgangstiderne. I ERC 2011 startede vi ligeledes ud på Lydden Hill banen, så vi vil kunne måle test-tiderne direkte op imod 2011 tiderne. Vi har i år arbejdet meget med de små, men stadig betydningsfulde forbedringer, og er meget spændt på om det har givet pote. Jeg glæder mig vanvittigt meget til igen at kunne åbne op for en fuld ERC sæson, der starter om en lille måneds tid. 2012 sæsonen byder på 10 løb i 10 forskellige lande. Målsætningen er at forbedre resultatet fra 2011 , fortæller Ulrik Linnemann.

Ulrik har de seneste 3 år huseret i top listen over internationale kører der har deltaget i det Europæiske mesterskab. Og sidste år blev det til en imponerende 2. Plads. Dette udløste anerkendelse, og ros fra den danske Automobil Sports Union (DASU) Som udråbte ham til årets offroad talent ved Danish motorsport award 2011. Rallycross er en voksende sport, og i samtlige afdelinger af Europamesterskabet vil der være TV dækning. Dermed bliver der rig mulighed for at følge Danskeren i kampen om en top placering i 2012 sæsonen. Herhjemme i DK vil han sporadisk deltage i DM løbene, når EM kalenderen tillader det.

Linnemann-Motorsport


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •