Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Albert Park - Mercedes preview

Formel 1 
10/03/12 

De legendariske sølvpile har stadig deres første "moderne" sejr til gode efter teamet overtog resterne af Brawn GP. Teamet fortsætter med den rent tyske besætning i Michael Schumacher og Nico Rosberg. Teamet er officielt omdøbt til AMG Mercedes til ære for tuningfirmaet AMG.
 

Michael Schumacher
"Under vinterens tests har vi kørt mange kilometer og fået meget data, hvilket skulle give os en god position til det første løb og udvikle raceren i den rigtige retning."


Schumacher under test i Barcelona
(Foto: Daimler Chrysler)

Nico Rosberg
"Efter alle spekulationerne bliver det interessant at se hvor vi ligger lørdag eftermiddag efter kvalifikationen. Inden jeg tager til Australien vil jeg være i New Zealand og cykeltræne for at justere til tidsforskellen og klimaet."


Nico Rosberg - tester
(Foto: Daimler Chrysler)

Ross Brawn
"Vi er godt forberedt, både på fabrikken og på banen, som et resultat af vores strukturerede udviklings- og testplan. Hvordan det viser sig i præstationen, er selvfølgelig det spørgsmål som bliver mest interessant."

Norbert Haug
"Vi tror vi er bedre forberedt end de to seneste år. W03'eren har været meget holdbar siden den første test 16. februar, og har gennemført 4.450 km i test. Der har været mange spekulationer om hakkeordenen i den nye sæson, og endelig får vi det første svar lørdag eftermiddag under kvalifikationen hvor alle skal lægge deres kort på bordet."

Benji

Læs mere om:
  • Michael Schumacher
  • Nico Rosberg
  • Mercedes GP
  • Albert Park
  • 18/03/12 - Albert Park - Formel 1
  •