Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Sejr til Jan Magnussen på Sebring

Camaro Cup 
12/02/12 

Det blev en sikker sejr til Jan Magnussen på Sebring banen i Florida. Han måtte dog i starten kæmpe med nevøen Dennis Lind der ydede god modstand og som også var på førstepladsen indtil de to stødte sammen.
Det tredje danske islæt, Martin Hansen, kom desværre ikke til start. Man har ikke kunnet nå at reperere differentialet der gik i stykker igår før kvalifikationen.
 

Jan Magnussen kunne efter lidt sværdslag med nevøen Dennis Lind, sejre på Sebring i den svenske Camaro Cup serie der som bekendt kører to løb i det varme Florida.

Jan Magnussen og Dennis Lind trak fra starten fra feltet og kunne koncentrere sig om at duellere med hinanden. Det lykkedes for Dennis Lind at overhale Jan Magnussen. Men i de efterfølgende dueller stødte de to sammen og det gik udover Dennis Lind, der røg et par placeringer ned. Han fik dog kæmpet sig tilbage på andenpladsen, men langt efter Jan Magnussen. Dennis Lind måtte desværre udgå med gearproblemer, men nåede undervejs at sætte løbets hurtigste omgangstid.

Jan Magnussens sejrede og på andenpladsen kom den finske kører Jari Nurminen, der gennem tiden har kørt i mange forskellige klasser. På løbets tredjeplads kom Fredrik Ros.

Dons

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  • Sebring
  •