Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Dobbelt dansk i forreste startrække

Camaro Cup 
11/02/12 

For Jan Magnussen er det ved at være en lang uge på Sebring banen i Florida. Der har været afholdt vintertest på banen for især deltagerne i den amerikanske Le Mans Serie, og nu følger de næste forpligtigelser i form af deltagelsen i den svenske Camaro Cups 2 løbs tur til Florida.
Efter kvalifikationen til det første løb der køres på Sebring, er der dobbelt dansk i forreste startrække.
 

Jan Magnussen som vel er den af de deltagende kørere i Camaro Cuppen der kender banen allerbedst, overraskede vel ingen ved at køre hurtigste tid og dermed indtage pole position.

Mere overraskende er det vel at debutanten i klassen - og Jan Magnussens nevø - Dennis Lind som stiller op for det svenske Memphis Racing team, kørte sig til startplaceringen som nummer to. Ifølge de foreløbige oplysninger er Jan Magnussens tid dog 2,5 sekund hurtigere end nummer 2, Dennis Lind.

Den tredje dansker på banen, Martin Hansen, som er Jan Magnussens teamkollega hos Fukamuni Racing, havde derimod en rigtig dårlig kvalifikation. Differentialet stod af, og teamet har knoklet med at få det repereret. Det kan måske endda være tale om at man ikke har de nødvendige reservedele med i bagagen, men mon ikke de kan skaffes frem i Camaroens hjemland.

Resultatet af kvalifikationen er altså således at Jan Magnussen starter som nummer et, Dennis Lind som nummer to og Martin Hansen som nummer 16 og næstsidst, såfremt man får bilen klar.

Dons

Læs mere om:
  • Dennis Lind
  • Jan Magnussen
  • Martin Hansen
  • Fukamuni Racing
  •