Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Motorsport Award

Tom K hædret ved Danish Motorsport Award

Dansk
Motorsport
Award 

02/02/12 

Det var en stolt Tom Kristensen, der onsdag aften modtog BT-prisen ved Danish Motorsport Award i Cirkusbygningen i København.
 

Her hædrede Dansk Automobil Sport Union (DASU) og Dansk Motor Union (DMU) Danmarks største talenter indenfor både for de to- og firehjulede grene af motorsporten.

Netop B.T.-prisen var et af aftenens højdepunkter, fordi den markerede begyndelsen på en Hall of Fame, hvor kørerne bliver hædret for deres meritter gennem hele karrieren.

Således var det også store navne, som var nomineret til hæderen. Foruden Tom K var den tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen, Le Mans-vinderen fra 1990 John Nielsen og speedway-kongen Ole Olsen nomineret til BT-prisen, der blev overrakt af BT's sportsredaktør Jacob Staehelin.

"Jeg er meget stolt. At få B.T.-prisen i konkurrence med Jan, John og Ole er en kæmpe ære. Det er et meget fornemt selskab, hvor alle har bidraget med nogle gyldne øjeblikke til dansk motorsportshistorie. Derfor er jeg også stolt over, at læserne på Sporten.dk har stemt på mig som den første modtager af B.T.-prisen," sagde Kristensen efter overrækkelsen.

Forinden Tom K modtog sin hæder havde nordjyden overrakt prisen for Årets Bilsportskører til unge Kevin Magnussen, som Le Mans-kongen havde lutter fornemme ord til.

"Kevin er en rigtig god fyr, og han har været et lysende talent gennem lang tid. Med hans bedrifter gennem de seneste år, ikke mindst i 2011, er prisen som Årets Bilsportskører helt fortjent. Jeg er sikker på, at vi nok skal komme til at se ham i Formel 1 på et tidspunkt i de kommende år," lød det fra Tom K.

I det hele taget var Audi-køreren imponeret over arrangementet og den megen hæder til talenterne i dansk motorsport:

"Jeg synes, aftenen tilhører de unge kørere. De er dansk motorsports fremtid og Danish Motorsport Award er en god anledning til at hylde dem," sluttede Tom K.TomKristensen.com
Henrik Würgler

Læs mere om:
  • Kevin Magnussen
  • Tom Kristensen
  •