Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Mehdi Bennani forsætter hos Proteam

WTCC 
31/01/12 

Den marokkanske kører Mehdi Bennani forsætter i World Touring Car Championship hos Proteam Racing også i 2012 sæsonen.
Meddelelsen kom fra teamet, som har været godt tilfredse med Mehdi Bennani i 2011 sæsonen. Teamet har dog endnu ikke forhandlet færdig med andre kørere til den anden bil som teamet vil indsætte i 2012 sæsonen.
 

Som privatkører i et privat team er det svært at kæmpe mod de større og etablerede teams. Det har Mehdi Bennani og Proteam Racing erfaret i 2011 sæsonen. Men det har ikke fået teamet til at give op.

Mehdi Bennani klarede rimeligt for teamet med blandt andet én sjetteplads i Macau og samlet som nummer 7 i Yokohama Trophy - der hvor danske Kristian Poulsen vandt.

Fra teamet meddeles det blandt andet at man udover Mehdi Bennani som man har været ganske tilfreds med i sidste sæson, men som man også forventer mere af i den kommende sæson, også har beholdt langt størstedelen af den tekniske stab i teamet. Nye folk er dog kommet til, men ikke med de store udskiftninger.

Dons

Læs mere om:
  • Mehdi Bennani
  • Proteam Motorsport
  •