Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Bremer: Ingen panik

Grand Am 
27/01/12 

Bremer & co starter som nr. 16 af GT bilerne når starten på Rolex 24 går i morgen aften ( Dansk tid ) på Daytona International Speedway, men der er absolut ingen grund til panik siger Ronnie her til aften.
 

” Vi har et langt løb foran os og det er ikke startplaceringen der afgør hvor vi slutter søndag. Det har regnet herovre i dag så det blev ikke til ret mange omgange til nogen af os men vi er helt klar. I tredje træning var vi sjette hurtigste GT’er, vi var alle 3 ude at køre og det var John Edwards der satte tiden i den træning på nye dæk så som sagt, absolut ingen panik”.


(Foto: Motorsporten.dk)

Bremer, Liddell, Edwards og Stevenson Motorsports kan følges på live timing alle 24 timer med kommentatorer som sædvanligt på Grand-Am’s hjemmeside www.grand-am.com og som vanligt vil Ronnies Official facebook Fanpage side blive opdateret løbende.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Stevenson Motorsports
  •      ASETEK SIMSPORTS