Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Am

Bremer og Stevenson Team'et er optimister

Grand Am 
27/01/12 

Testen for nu 3 uger siden samt den første officielle træning har skærpet troen på at det kan lade sig gøre at køre Stevenson Motorsports Grand-AM Camaro GT.R først over målstregen på Daytona. Ronnie, Robin Liddell og den ny mand John Edwards har kørt meget stabile tider og bilen har opført sig eksemplarisk.
 

Under test dagene er der nok ikke kørt max speed hele vejen rundt men ved at logge de bedste tider fra forskellige omgange sammen danner dette et rimeligt godt billede af hvad de forskellige Teams i virkeligheden kan og her ser der bestemt ikke dårligt ud for Stevenson Teamet.

Ronnie: "Jeg er absolut optimist og der er fin stemning i hele Teamet, Robin og jeg kender jo hinanden rigtigt godt og vi svinger fint med John Edwards. Der er naturligvis forskellige ting i bilen som vi selvfølgelig har måttet gå på kompromis med, fordi er John faktisk er enormt høj, så pedalafstand, rat, sæde og sådan nogle ting er lavet således at vi alle 3 kan køre bilen, men det fungerer såmænd rigtigt fint. Omkring selve løbet virker det som om at Ferrari bilerne har lidt mere speed på langsiderne end os, Porsche er som altid rigtigt hurtige i kurverne og Mazda’erne er bare altid gode, Audi bilerne har ikke vist så meget endnu, men lad os nu se. Hvis vi kan undgå uheld og defekt så har vi absolut en rigtig god chance for at vinde i år."


(Foto: Stevenson)

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  • Daytona
  • 28/01/12 - Daytona - Grand Am
  •      ASETEK SIMSPORTS