Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Brian Madsen helt til tops

Rally Sprint 
23/07/02 

- i Kalundborg..!
Kalundborg og omegns motorklub var endnu engang vært for det traditionsrige rallysprint i NCC Gammelrand v/Kalundborg.
Brian Madsen var netop hjemkommet fra et fransk mesterskabs løb som gik acceptabelt. Teamet var opsatte på at vise en god figur i Kalundborg i den forgangne weekend.
 

Vejret viste sig fra den flotte side med solskin og klar himmel. Brdr. Olsen Automobiler, Goodyear, IT2000 og Axus Danmark var på Renualt teamets flotte stand hele weekenden.

De nyeste Renault modeller stod for skue, ligesom Goodyear bla. var fremme med det hotte Goodyear F1 dæk.

Teamets rallysimulator fik publikum til at svede og alle var enige om at rally er både udfordrende og meget underholdende. Både små og store gik derfra med et stort smil.


(Foto: Brian Madsen)

..og nu til racet
Arrangørerne havde endnu engang samlet et flot startfelt med mange stærke udenlandske navne. Brian Madsen vidste fra starten at de stærke 4-hjulstrækkere med turbo ville blive svære at hamle op med. Men Brian Madsen gik til opgaven med krum hals og kørte et kanon flot 1-heat i 3. hurtigste tid generelt. Den nærmeste klassekonkurrent i DM sammenhæng, Ib Kragh var godt 4 sekunder langsommere.

Den vanskelige bane i Gammelrand har ofte krævet sine ofre. Det galt om at holde det høje tempo og få den hidsige Renault Megane Maxi tæmmet på det ujævne underlag. Der blev arbejdet ihærdigt på at finde "sekunder" i de hektiske servicepauser.

Brian Madsen kørte de resterende 3-heat i tider som lå tæt på de 2 forankørende turbo-racere og dagen kunne afsluttes med en sikker 3-plads generelt og en flot klassesejr.

Den første klassesejr i Renault'en var en realitet og teamet og dets sponsorer kunne glæde sig over en dejlig weekend.
Næste opgave bliver d. 9. august til Fårvang Rallysprint.

Brian Madsen


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS