Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am Daytona Prototype

Jan Magnussen tilfreds efter første test af ny Corvette

Grand Am
Daytona Proto 

10/01/12 

Jan Magnussen var godt tilfreds, da han sammen med sin Corvette holdkammerater Antonio Garcia, Oliver Gavin og Richard Westbrook afsluttede den officielle 3-dages test på Daytona forud for 24 timers løbet, der afvikles den 29. - 30. januar.
 

For Jan Magnussen var det første møde med den nye Corvette Daytona Prototype, der skal være med til at kæmpe om den generelle løbssejr i den 50. udgave af 24 timers løbet på Daytona. Hele fem nye Corvetter var repræsenteret ved testen og det var de fem biler, der over de tre dage viste sig som de hurtigste biler.


(Foto: Rolex)

Jan Magnussen kører for Spirit of Daytona Racing i Corvette med startnummer 90 og selvom bilen ikke endte som hurtigste bil, er Jan Magnussen ikke i tvivl om potentialet.

”Jeg må indrømme, at jeg efter de første omgange i bilen var noget overrasket. Desværre var det ikke over bilens potentiale, men tværtimod synes vi, den var rigtig svær at køre. Men da først vi gik i gang med, at arbejde på bilens opsætning gik det fremad og til sidst havde vi en rigtig hurtig og stabil racerbil og jeg er ikke i tvivl om, at der er mere tid, at finde i bilen, når vi kommer tilbage til Daytona sidst på måneden. På testens sidste dag fik vi ikke kørt så meget som planlagt, da andet gear røg og da det var repareret, blev der opdaget en revne i selve gearkassen. Så selvom vi gik glip af noget tid på banen, så er vi alle optimistiske og enige om, at vi har et godt udgangspunkt til at køre med om den generelle sejr sidst på måneden”.


Læs mere om:
  • Antonio Garcia
  • Jan Magnussen
  • Oliver Gavin
  • Richard Westbrook
  • Daytona
  •      D4 Enterprise Solutions