Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Race of Champions

To topkørere mere bekræftet til ROC

Race of
Champions 

08/11/11 

Race of Champions - bilerne er også fastlagt
To topkørere mere har bekræftet deres deltagelse i den årligt tilbagevendende Race Of Champions. Det betyder at der bliver to tyske hold idet at henholdsvis Timo Glock fra Formel 1 og Timo Scheider fra DTM serien.
Sebastian Vettel og Michael Schumacher er allerede bekræftet og stiller op som Team Germany i Nations Cup delen der afvikles om lørdagen.
 

3. og 4. december afvikles årets Race Of Champions i Düsseldorf og om lørdagen køres Nations Cup. Her bliver det med to tyske hold idet at Sebastian Vettel sammen med Michael Schumacher stiller op for Team Germany. Nu er der kommet et tysk hold mere hvor Timo Glock og Timo Scheider skal køre. Teamnavnet bliver SAT1 Team Germany 2.

Der er kun lavet aftale om at de 2 x Timo kun deltager om lørdagen.

Til gengæld er nu endelig fastlagt hvilke biler deltagerne i ROC skal køre i. Og det bliver lige som i de forrige sæsoner lidt af en udfordring for kørerne.

Audi R8 LMS Skoda Fabia Super 2000
VW Scirocco Cup
KTM X-Bow
ROC
RX 150
World Touring Racecar

Sådan lyder listen fra ROC arrangørerne som igen byder kørerne på en del udfordringer med biler af mange forskellige typer.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Timo Scheider
  •