Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kimi Raikkonen til Williams?

Formel 1 
06/11/11 

Savner Kimi Raikkonen Formel 1 cirkuset og vil tilbage? Ja, måske. Et rygte viser sig at være sandt, idet at han taler med Williams teamet om et sæde i næste sæson.
Kimi Raikkonen har ikke kørt Formel 1 siden 2009 da han 'forlod' Ferrari teamet. Siden har han forsøgt sig med lidt NASCAR og som fast kører i World Rally Championship.
 

En af ejerne af Williams teamet, Toto Wolff, har bekræftet at der har været afholdt forhandlinger med Kimi Raikkonen om et sæde hos Williams teamet i 2012. Toto Wolff bekræfter også at forhandlingerne endnu ikke er afsluttet.

Toto Wolff siger at Kimi Raikkonen kunne være et godt aktiv for Williams teamet i næste sæson. Teamet trænger til en saltvandsindsprøjtning på flere måder for at komme over en dårlig 2011 sæson.

Der er dog andre kørere man også taler med. Blandt andet nævner Toto Wolff at man også taler med Jules Bianchi, som pt. er testkører hos Ferrari teamet. Endvider nævnes også Valtteri Bottas som en mulighed. Faktisk vil man prøve mindst en af dem af i forbindelse med de resterende Grand Prixer, hvor den 1. fri træning er en oplagt mulighed for at teste kørerne.

Valtteri Bottas har været hele vejen gennem de respektive Formel klasser og kørte i sidste sæson i Formel 3 Euro serien samtidigt med at han var tilknyttet Williams teamet. I år har den stået på Grand Prix 3 klassen.

Dons

Læs mere om:
  • Jules Bianchi
  • Kimi Räikkönen
  • Valtteri Bottas
  • Williams F1 Team
  •