Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Navneforvirringen er slut

Formel 1 
04/11/11 

Der har rigtig mange steder og især i diskussioner været en hel del forvirring om teamnavne når blandt andet debatten har rullet. Men det er slut nu.
På et møde i Geneve blev man i F1 kommissionen enige om at godkende de nye navne på tre teams. Den endelige bekræftelse kommer dog først når verdens motorsportsforbundet - WMSC - har været samlet d. 7. december.
 

To Lotus teams har man måttet 'kæmpe' med rent navnemæssigt i denne sæson. Hvem har haft navnerettighederne til Lotus navnet når det er motorsport det drejer sig om.

Sagen har været igennem retssalene og der er kommet en afgørelse.
Lotus Renault GP skifter fra og med næste sæson navn til kun at hedde Lotus.

Team Lotus eller Lotus Racing, sløjfer helt Lotus navnet og kommer til at hedde Caterham, da teamejer Tony Fernandez tidligere på året købte den lille bilproducent.

Virgin Racin fik tidligere ny hovedsponsor og investor, Marussia. Teamet har så'en uofficielt siden været kaldt for Marussia Virgin Racing. Fra og med næste sæson sløjfer man Virgins del af navnet så teamet fremover hedder Marussia.

De endelige teamnavne bliver som tidligere nævnt først officielt bekræftet d. 7. eller 8. december.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  • Lotus Renault GP
  • Virgin Racing
  •