Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Langstreckenpokal

Kurt Thiim havde håbet på bedre afslutning

Langstreckenpokal 
31/10/11 

Prosport Teamet med bl.a Kurt Thiim, havde store forhåbninger til sidste løb i det tyske langdistance mesterskab på Nürburgring. Ved sidste løb blev det til en flot P5 og denne ville man gerne toppe ved finaleløbet, men det skulle ikke gå helt efter planen.
 

Kurt Thiim havde denne gang stint i 2 vogne, i en hurtig Audi A3 samt en Supercopa, en vogn magen til den Nicki Thiim vandt mesterskabet med for 2 år siden. Efter en god tidtagning, hvor "dansky" (Kurts øgenavn i det tyske), havde stillet begge vogne godt fremme i startopstillingen, startede problemerne.

"Ja - fundamentet var lagt, men mit i det 4 timer lange løb stod Audien pludselig ude på banen med tyskeren Mike Jäger ved rattet. Intet benzintryk. Og med Seat Supercup bilen rakte det til en P6 efter 2 punkteringer", slutter en lidt utilfreds Kurt Thiim fra Nürburgring.


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  •      ASETEK SIMSPORTS