Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Sæsonen er slut …

DM Rally 
28/10/11 

Med motoren ude igen, og det er tredje motor havari i denne sæson, må vi jo nok erkende at ”madkassen” er tom, så sæsonen er slut og det bliver ikke noget DM6 til Escobar racing i 2011.
Vi havde ellers håbet at vi kunne stille op da det har været nogle gode afdelinger som har været afviklet. De gode nye tiltag som er kommet ind i løbsserien med en promotor ved roret, er et positivt løft for vores sportsgren.
 

Det var ikke den måde vi havde håbet at slutte denne sæson, hvor vi ellers har gået rimelig godt. Vi har ligget i top 10 ved hver af de afdelinger af Danmarks mesterskabet vi har deltaget i og det er skrappe biler i det felt. I Yokohama mesterskabet Øst lå vi 2’er i klassen og top 5 generelt ved løbene.


(Foto: Escobar Racing)

Tak til løbsarrangørerne for nogle gode løb de har lavet til os deltager. Bare ærgerligt vi ikke kan være med til de sidste, men sæson er slut for os. Nu vil vi bruge vinteren i værkstedet og håber vi er klar til sæsonstarten.


Læs mere om:
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS