Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

ADAC GT Masters

Ubelønnet indsats af Nicki Thiim

ADAC GT
Masters 

06/10/11 

Ved finaleløbet til det tyske ADAC GT3 mesterskab var der 40 anmeldte vogne og netop i dette felt, spækket med topkørere og topbiler, fik Nicki sin debut, sammen med tyskeren Thomas Mutsch, sidste års vice-verdensmester i FIA GT1 mesterskabet, i en Ford GT 40.
 

I en vogn der er ny i GT3 mesterskabet, og manglede topspeed i forhold til konkurrenterne, blev det en svær opgave.


Nicki Thiim's debut i ADAC GT Masters, med en Ford GT 40 på Hockenheim.
(Foto: Christian Reinsch)

Nicki leverede varen ved at lande på P18 i hans tidtagning til lørdagens løb, mens Thomas Mutsch kun formåede en P27 startplads til andet løb om søndagen.

Efter en hård indsats for det nye team, endte de om lørdagen på en flot 12. plads, der desværre blev ændret til en placering som nr 22 på grund af 30 sek. tillæg, da Mutsche havde afkortet banen.


Nicki Thiim's debut i ADAC GT Masters, med en Ford GT 40 på Hockenheim.
(Foto: Christian Reinsch)

Det skulle ikke blive bedre til søndagens løb, hvor Thomas Mutsch denne gang skulle tage første stint, men allerede efter 8 min. i det 1 time lange løb, parkerede Mutsch vognen i en stabel dæk.

"Nicki var utrolig skuffet efter løbet, men havde lavet en god og fejlfri indsats. Teamet var yderst tilfreds - også fordi han var hurtigere og mere konstant end Mutsch. Alle dørene skal holdes åbne for øjeblikket", slutter Kurt Thiim fra Hockenheim.


Nicki Thiim's debut i ADAC GT Masters, med en Ford GT 40 på Hockenheim.
(Foto: Christian Reinsch)

Læs mere om:
  • Hockenheim
  • 02/10/11 - Hockenheim - ADAC GT Masters
  •      ASETEK SIMSPORTS