Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Langstreckenpokal

Kurt Thiim igen uheldig

Langstreckenpokal 
27/09/11 

Igen kunne en skuffet Kurt Thiim forlade "Der grüne Hölle" - Nürburgring, med en nul runde og igen var det teknikken der svigtede.
Med den hurtige Audi A3 i SP3T klassen, med startnummer 289, tog Kurt det første lange stint, før teamkollegaen Mike Jäger skulle overtage bilen. Det skulle dog aldrig komme så vidt.
 

"Det er lang tid siden at jeg har kørt så lang tid på bilens max på Nordschleifen - ikke for at kunne opbygge et forspring, men for overhovedet at kunne holde speeden i forhold til de andre i Klassen" fortæller Kurt fra Ringen.

På hans sidste runde kom der vibrationer i bilen, og Pro Sport teamet kunne igen konstatere, som i det foregående løb, at en ødelagt drivaksel var skylden.

"Speeden i den hårde SP3T klassen er enorm. Vi starter i anden startgruppe, 3 minutter efter den første gruppe spækket med Porsche, Audi R8, Mercedes SLS, Ferrari m.v og på trods af det, blev den hurtigste SP3T vogn nr. 13 totalt", slutter Kurt Thiim, der har 2 resterende løb tilbage i VLN mesterskabet.

Kurt Thiim


Læs mere om:
  • Kurt Thiim
  • Mike Jäger
  • ProSport
  • Nürburgring
  •      ASETEK SIMSPORTS