Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Mekaniske problemer stopper Sally Racing

24H Series 
25/09/11 

- i 24-timers løbet på Circuit de Catalunya
Sally Racing måtte trække deres ellers så stabile Renault Sport Clio III ud af 24-timers løbet på Circuit de Catalunya.
Der er første gang at teamet har måtte trække sig fra et af de store internationale langdistance løb, men selv Sally Racing har måtte konstatere at der findes en bund i reservedelslageret, og den fandt de efter at have skiftet motor en gang samt gearkasse to gange!
 

På trods af stor velvilje på banen, var det ikke muligt at skaffe de fornødne reservedele til at løbet kunne genoptages, og teamchef og -ejer Jesper Sally Pedersen oplyser her til morgen at teamet nu officielt har trukket sig ud af løbet!


(Foto: Sally Racing)

Det er en trist og skuffende beslutning at skulle tage, ikke mindst for de fem kørere Martin Sally Pedersen, Peter Obel, Andreas Schrøder, Martin Gøtsche og Nicki Petersen.

Mindst ligeså trist er meddelelsen for Sally Racing's utrolig arbejdssomme og utrættelige mekanikerstab, de har aldrig før måtte opgive at få en racer i mål på internationalt plan!
Det er det der har været med til at skaffe teamet deres meget flotte resultater i de internationale langdistance løb, der tæller klassesejre i:
12-timers løbet i Ungarn i 2009
24-timers løbet i Dubai i 2010
12-timers løbet i Ungarn i 2010
12-timers løbet i Ungarn i 2011.

Der venter nu teamet en 'trist' tur hjem fra Spanien, men allerede nu ser de positivt frem mod de næste løb:
24-timers løbet i Dubai den 12. til 14. januar 2012 samt 12-timers løbet på Bathurst i Australien den 25. og 26. februar 2012.
Interesserede kørere kan kontakte teamet, der endnu har ledige pladser til løbene.


Læs mere om:
  • Andreas Schrøder
  • Martin Gøtsche
  • Martin Sally Pedersen
  • Nicki Petersen
  • Peter Obel
  • Sally Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 25/09/11 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •