Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24H Series

Jet Black Racing klar til to store udfordringer

24H Series 
23/09/11 

Jet Black Racing står foran to store udfordringer.
Det dansk-amerikanske race-n-roll team stiller således til start i to 24 timers løb indenfor 1 uge. En udfordring der kræver stor planlægning og logistik, men som samtidig ikke må fjerne fokus fra ambitionerne om at slutte helt i top ved begge løb.
 

Men med de to løb placeret på de to Formel 1 baner, Circuit de Catalunya ved Barcelona og Silverstone i England, har det krævet en masse planlægning forud, for at Jet Black Racing nu kan koncentrere sig om at være bedst, der hvor det gælder, nemlig på racerbanen.


(Foto: Jet Black Racing)

Første løb afvikles i den kommende weekend i Barcelona og teamets truck ankom allerede ved banen tirsdag for at være klar til træningen, der starter i dag, torsdag. Også teamet er på plads og her kan de præstere et stærkt kører lineup, med blandt andet Ronnie Bremer, der i sidste weekend vandt sæsonens anden sejr i den amerikanske Grand-Am GT serie, hvor han stillede til start i en Camaro GT.R for Stevenson Motorsports.
Den tidligere Yokohama Cup Mester Anders Majgaard, Dan Träger, Jackie Bøllingtoft og Jack Møller udgør de fire andre stærke kørere, der i deres Renault Clio skal forsøge at sejre i den store klasse A2, der udgør hele 19 biler af de i alt 76 biler, der forventes til start.


(Foto: Jet Black Racing)

”Vi er godt forberedte, stemningen er god og optimismen er i top” fortæller Program Manager Flemming Pless fra Barcelona. ”Lige nu koncentrerer vi os 100% om løbet hernede, men det har krævet store forberedelser at kunne stille til start på Silverstone under en uge efter. Det må være lidt af en Danmarks rekord, med to 24 timers løb indenfor en uge, men det er ikke målet blot at stille til start. Vi har store ambitioner og forventer at skulle kæmpe med helt fremme og få et topresultat med hjem. Det kræver at vi er konstante, holder os på asfalten og ude af problemer, så vi, når der er kørt 16-18 timer, er med i toppen og selv kan være med til at afgøre løbet”.

Jet Black Racing
Race-N-Roll

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Dan Träger
  • Jackie Bøllingtoft
  • Ronnie Bremer
  • Jet Black Racing
  • Circuit de Catalunya
  • 25/09/11 - Circuit de Catalunya - 24H Series
  •