Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Endurance Race

Jet Black Racing udvider teamet

Endurance 
20/08/11 

Søger talentfulde racerkørere
Racing branchens eneste Rock - n - Roll racer team amerikanske Jet Black Racing udvider deres indsats på racerbanerne. Jet Black Racing, der kører med i nogle af verdens hårdeste langdistanceløb, indsætter nu en ekstra bil. Det giver kvalificerede kørere en chance for at komme ud og vise deres talenter på nogle af verdens mest berømte og udfordrende racerbaner.
 

Udover at køre løb i Danmark, så stiller Jet Black Racing også til start verden over med 12-24 timers langdistanceløb i Australien, Dubai, Belgien, Spanien, Malaysia, Ungarn, Det Forenede Kongerige og ikke mindst i Tysklands berygtede ”Grønne Helvede”, Nürburgring Nordschleife.

Jet Black Racing stiller til start i løbene med nogle af de fedeste biler i Touringcar klasser, GT klasser eller andre klasser med specielle biler. Teamet tilbyder et uovertruffen niveau af professionalisme og aggressivitet og ambitionen er podieplaceringer. Racerkørere hos Jet Black Racing får desuden den sjældne mulighed at køre som søsterbil til ikke alene danske, men også internationale verdensklasse racer kørere. Tilknyttet er et team af racer personligheder som Jan Magnussen og amerikanske Johnny O'Connell, der med stor sikkerhed giver garanti for en masse fantastiske minder for de kørere, der kommer ud og køre med Jet Black Racing.


På Nürburgring kørte den amerikanske sportsvognsstjerne Johnny O’Connell for Jet Black Racing. Her er han sammen med teamejer Dan Fastuca
(Foto: Jet Black Racing)

Pladserne i teamet for den resterende sæson 2011 og den kommende 2012-sæsonen er meget begrænsede, men kørere, der ønsker at blive en del af Jet Black Racing kan fremsende racer C.V. som teamet straks vil evaluere og give tilbagemelding på.

Holdejer Dan Fastuca: "Alle her hos Jet Black Racing ser frem til at dele disse fantastiske oplevelser i vores meget anderledes race team, med team orienterede talenter, der ønsker at være en del af vores familie. Vi ses til løbene! Race - N – Roll!".


Teamejer amerikanske Dan Fastuca med den danske racerstjerne Jan Magnussen
(Foto: Jan Kaiser)

Al henvendelse skal til Program Manager Flemming Pless på fp@jetblackracing.com

Jet Black Racing
Race-N-Roll

Læs mere om:
  • Jan Magnussen
  • Johnny O'Connell
  • Jet Black Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS