Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Ny bane - Nye sejre til Morten Dons

Formel Ford - DK 
18/08/11 

Formel Ford Zetec køreren Morten Dons kørte lørdag d. 13. August på FDM Jyllandringen for første gang, til 4. Afdeling af DM i Formel Ford serien.
Det var første gang at Morten skulle prøve kræfter med Danmarks længste racerbane, som ligger lidt uden for Silkeborg.
 

Da budgettet ikke tillader det helt store havde Morten slet ikke været ude og køre i bilen siden forrige løb på Ring Djursland, som var mere end 2 måneder tilbage. Derfor var han rigtigt spændt på at komme i bilen igen og igen prøve evnerne af, på en ny bane.

Den første træning viste dog bestemt ikke nogen form for mangel på køre tid. Morten kørte nemlig, sin noget ældre og tungere Formel Ford Zetec, rundt på 5. Hurtigste tid generelt og klart hurtigst i Zetec klassen. I tidtagningen blev dette dog byttet med en 7. Hurtigste tid generelt, men dog stadig klart hurtigst i Zetec klassen.


Morten Dons i Formel Ford Zetec
(Foto: Søren Dons)

Det første løb gav en solid sejr til Morten, som vandt uden nogen problemer. Andet løb bød på lidt mere spændingen, da Morten denne gang kunne blande sig mellem nogle af de hurtigere Duratec kørere. Som tidligere set lavede Morten en rigtig flot start og kom af sted som 5ʼer. Denne placering holdte han i de første 4 omgange, indtil at han måtte se sig passeret af en hurtigere Duratec bil. Efter yderligere to omgange måtte Morten desværre afgive endnu en placering til en af Duratec bilerne og sluttede dermed som 7ʼer generelt, men var denne gang helt suveræn i Zetec klassen.

“Det har endnu en gang været en helt kanon weekend, hvor både jeg og teamet har lært en masse. Det var desuden også vigtigt med to sejre her på Jyllandringen til mesterskabet,” fortæller Morten Dons. “Jeg ser nu rigtigt meget frem til Ring Djursland, hvor jeg håber på at kunne gøre mig mindst ligeså gældende som sidst”

www.struerkartracing.dk


Læs mere om:
  • Morten Dons
  • Jyllandsringen
  • 14/08/11 - Jyllandsringen - Formel Ford - DK - DM
  •