Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Copenhagen Historic Grand Prix

Michel Nykjær deltager i Fælledparken

CHGP 
06/08/11 

CHGPFor blot anden gang i denne sæson starter Michel Nykjær i et dansk racerløb. Normalt er det på alverdens udenlandske baner, at racerkøreren fra Næstved deltager i kampen om verdensmesterskabet for standardvogne, men han er med i feltet ved weekendens Copenhagen Historic Grand Prix, der køres på en gadebane rundt om Fælledparken
 

”Jeg skal køre i en Porsche 911 i de to løb i 76-klassen, og så er jeg blevet spurgt, om jeg vil køre sammen med Christian Nordahl i hans Ford Mustang i Royal Pro Am-løbet, og det tilbud har jeg takket ja til,” fortæller Michel Nykjær. ”Jeg vil gerne vise flaget overfor det danske publikum og støtte op om dansk motorsport, når der nu skal køres i København.”

Mens den amerikanske Ford Mustang bliver et nyt bekendtskab for køreren fra Pole Position Denmark, er han ikke ubekendt med den Porsche, som Nils Davidsen stiller til rådighed for ham.

”Jeg har kørt i Porschen før, og jeg vandt et løb med den sidste år,” siger han. ”Dengang manglede den lidt hestekræfter, men Nils har i løbet af vinteren fundet nogle flere hestekræfter. Han har vundet et løb med den, og nu hvor den har fået mere power, så skulle jeg nok kunne vinde. Men både den og Mustangen er jo biler, jeg låner, så det gælder også om at aflevere dem i pæn stand igen bagefter.”


Michel Nykjær deltager i fire løb ved weekendens Copenhagen Historic Grand Prix.
(Foto: FIA WTCC)

Michel Nykjær skal køre løb både lørdag og søndag. Begge dage er der nemlig løb i 1976-klassen samt i Royal Pro Am-klassen, hvor han er oppe imod en række andre internationale racerkørere.

”Der bliver nok at se til, da jeg også gæster en af de mange stande i Fælledparken, hvor jeg skal fortælle om min sæson,” siger Michel Nykjær. ”Når mit fokus til dagligt er verdensmesterskabet, så er der mere hygge ved sådan et løb, men når der er race, så vil man gerne vinde. Det tror jeg også, at jeg kan. Jeg har en god bil i 76-klassen, og det har vi forhåbentlig også til Royal Pro Am-løbet.”


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Pole Position Denmark
  • Fælledparken
  • 07/08/11 - Fælledparken - CHGP
  •      ASETEK SIMSPORTS