Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Copenhagen Historic Grand Prix

Kører race midt i Fælledparken

CHGP 
28/07/11 

CHGPDet er ikke hver dag, man får lov at træde speederen i bund på vejene omkring Fælledparken i København - men den 6-7. august deltager Mikkel C. Johansen, Slagelse, i Copenhagen Historical Grand Prix (CHGP, red.) med sin Legends-racer.
 

Den unge vestsjællænder har noget at leve op til, når han sætter sig bag rattet i sin racerbil - ved sidste afdeling af Legend Cars-mesterskabet vandt han tre løb ud af tre mulige, så øjnene vil uden tvivl være rettet mod den Kawasaki-grønne racer, når starten går til løbet midt i Københavns gader.


Mikkel C. Johansen håber på flere sejre ved CHGP
(Foto: Gripping Media)

CHGP er i årenes løb blevet en stor, sportslig tradition, hvor der primært fokuseres på den historiske gren af motorsporten. I år får de godt 25.000 tilskuere dog også fornøjelsen af at opleve et felt med over 20 Legend Cars, der alle vil først igennem svinget.

"Det bliver en enorm oplevelse at køre race i Fælledparken", siger Mikkel, der glæder sig til at opleve charmen ved at køre løb på almindelige gader: "Så længe, der har været kørt racerløb, har der været noget særligt over bybanerne i eksempelvis Monaco - der er ingen plads til fejltagelser, og man fornemmer tydeligt den anderledes stemning, når man suser igennem gader, hvor man normalt kun må køre 50 km/t."


Slagelse-køreren gjorde rent bord ved sidste løbsweekend på Padborg Park
(Foto: Gripping Media)

Mikkel ligger halvvejs i sæsonen på en tredjeplads i mesterskabet, og der er stadigvæk en god chance for at blande sig i kampen om guldmedaljen. "Der er under 20 point op til den førende, så det gælder om at holde stilen og tage flere sejre med hjem - så er der en chance!", slutter Mikkel.

Racing-Promotion.dk


Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  •      D4 Enterprise Solutions