Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Tredobbelt sejr til Mikkel C. Johansen

Legend Car 
28/06/11 

Slagelse-køreren havde stor succes ved Legend Cup-løbet på Padborg Park i weekenden
Den tidligere Formel Ford-kører, som i år har debuteret i Legends Cup-mesterskabet, var ellers ikke så sikker på topplaceringer efter tidtagningen.
 

"Det var bare ikke optimalt", indrømmer Mikkel. "Jeg havde sat en god tid, men da det ternede flag blev svunget, nåede nogle andre at slå min tid - vildt irriterende, men sådan er race jo."


Nymalet og forrest i feltet
(Foto: Gripping Media)

Til gengæld blev placeringen forbedret, da første heat startede. Som altid var løbet i Legends Cup præget af opsigtsvækkende kørsel; ikke mindst da Mikkel med en sen nedbremsning overtog føringen for enden af langsiden. Føringen blev udbygget, da de bagvedkørende lavede en smule tumult, og Mikkel kunne køre i mål med fem sekunders forspring til nærmeste konkurrent.

Succesen fortsatte i næste løb, hvor Mikkel kæmpede en gæv kamp mod klassens erfarne kørere. "Jeg havde en god kamp mod flere af de etablerede kørere, og efter at Caprani (Mads Caprani, red.) lavede en kedelig fejl, var det bare om at slå til."

Også i weekendens tredje og sidste heat blev der gået til stålet i den publikumsvenlige racerklasse. Flere konkurrenter endte løbet i sandfanget for enden af langsiden, og safety car var flere gange på banen. Mikkel selv var heller ikke forskånet for problemer.

"Under safety car-perioderne kunne jeg ikke få min forreste venstre bremse til at virke, men heldigvis endte den med at fungere igen. Det kostede dyre sekunder", fortæller Mikkel.

"Efterfølgende begyndte bilen at køre mærkeligt. Det gik op for mig, at bagtøjet ikke havde det alt for godt, så det var ret spændende at køre i mål - men det lykkedes, og endda med weekendens tredje sejr i hus!"


Mikkel C. Johansen sejrede hele tre gange i weekenden
(Foto: Gripping Media)

Det var forståeligt nok en meget tilfreds racerkører, der hele tre gange måtte på podiet for at modtage pokaler for sin præstation.

"Jeg er selvfølgelig stolt af resultatet, for det var ikke en problemfri weekend, overhovedet", siger han. "Nu vender jeg blikket mod løbet i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix, hvor vi skal deltage - både bilen og jeg skal være trimmet til perfektion, så jeg kan vise københavnerne hvordan sådan en Legend Car skal køres!


Dagens store sejrherre
(Foto: Gripping Media)

Sommerferien er startet for både Mikkel og resten af Legends Cup-feltet. Næste løb bliver kørt midt i Københavns gader i forbindelse med Copenhagen Historic Grand Prix den 6-7. august, så der er god tid til at finpudse formen.

Mikkel C. Johansen / Racing Promotion

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Mikkel C. Johansen
  • Padborg Park
  • 26/06/11 - Padborg Park - Legend Car
  •