Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Intercontinental Le Mans Cup

Quifel ASM trækker sig fra næste ILMC løb

ILM Cup 
23/06/11 

International Le Mans Cup teamet Quifel ASM har meddelt at de trækker sig fra den næste afdeling i serien der køres på Monza banen i Italien.
Løbet der også er tællende i Le Mans Series får dermed et team mindre. Teamet meddeler at det er grundet motorproblemer at man trækker sig fra dette løb.
 

Quifel ASM teamet og dets kørere Olivier Pla og Miguel Amaral kommer ikke til start på Monza om den 3. juli.

Efter at teamet har døjet ganske meget med holdbarhedsproblemer i motoren i deres Zytek racer både i 6 timers løbet på Spa og også i 24 timers løbet på Le Mans, hvor teamet måtte udgå allerede efter små 4 timer, ja så har teamet valgt at springe en afdeling i ILMC og LMS serierne over i håb om at finde problemet.


Quifel ASM teamet ude på Monza
(Foto: Claude Foubert - Endurance-Info.com)

Hvad den egentlige årsag til motorproblemerne er, er teamet allerede i fuld gang med at analysere sig frem til og forhåbentlig finde en løsning på.

Teamet meddeler også at man ingen intentioner har om at trække sig helt ud og at man allerede har planlagt deltagelse også 2012 sæsonen. Men nu skal motorproblemerne i første omgang løses.

Dons

Læs mere om:
  • Miguel Amaral
  • Olivier Pla
  • Quifel - ASM Team
  •      ASETEK SIMSPORTS