Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Superresultat til Max Christensen

DM Rally 
20/06/11 

Den nordjyske kører blev nummer 3 i DM-rally
Max Christensen fra Svenstrup satte i weekenden en tyk streg under, at han er en af landets bedste rallykørere.
I Rally Sønderborg kørte han med Ole Frederiksen i codriversædet sin Subaru Impreza WRX helt frem til en tredjeplads i et løb, der var præget af heftige regnskyl og meget glatte veje.
 

"Det gik forrygende på de første prøver, hvor der både var vand og mudder på vejene, og på prøve tre var vi hurtigst af alle," siger en tilfreds Max Christensen. Og tilfreds kan han tillade sig at være, for han var oppe mod fire Peugeot Super 2000-biler, som på tør vej er en del hurtigere.


Max Christensen i en kontrolleret udskridning med sin Subaru Impreza WRX i weekendens DM-rally.
(Foto: Michael Eisenberg)

Men på glatte veje tæller føreren en del ekstra, og Max Christensen var flyvende på Als. På prøve 5 næsten for flyvende:
"Jeg kom lidt sidelæns ud af et hurtigt sving og ramte en vandtønde midt på døren, så på resten af prøven måtte jeg holde døren med venstre hånd, mens jeg styrede med højre og Ole skiftede gearene. Det kostede minimum 30 sekunder. Så efter det slappede vi lidt af, da vi ikke længere kunne nå en topplacering," fortæller Max Christensen.


Kraftig regn og mudder gjorde det meget vanskeligt for kørerne i Rally Sønderborg. Her runder Max Christensen i skarpt sving i en skov.
(Foto: Michael Eisenberg)

"I den heftige regn kunne vi følge med. Men så heftig regn er det sjældent en hel dag," supplerer codriver Ole Frederiksen.

I mål blev Max Christensen og Ole Frederiksen nummer 3 og klart bedste gruppe N-bil. I den samlede stilling i danmarksmesterskabet i rally er de også nummer 3.


Ole Frederiksen og Max Christensen kørte deres Subaru op i top 3 efter to Super 2000-biler i Rally Sønderborg.
(Foto: Michael Eisenberg)

"Vi må håbe på mere regn i de kommende rallyer, det ligger til os," smiler Max Christensen, der har fået et spændende tilbud om test af en videreudviklet Subaru rallybil:
"Det er den tidligere verdensmester Tommi Mäkinen, der har inviteret os til at prøve en såkaldt R4-model i Polen," slutter danmarksmesteren fra 2008, der vil overveje verdensmesterens tilbud.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Max Christensen
  • Ole R. Frederiksen
  • Sønderborg
  • 18/06/11 - Sønderborg - DM Rally - DM
  •