Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

World Touring Car Championship

Michel Nykjær starter fra pole position

WTCC 
19/06/11 

Michel Nykjær har et godt udgangspunkt, når det andet af dagens to løb i FIA World Touring Car Championship køres på Brno i Tjekkiet. Racerkøreren fra Næstved blev oprindeligt nummer 11 i lørdagens tidtagning, men efterfølgende blev det konstateret, at en af de forankørende konkurrenter havde deltaget med en bil, der var for let.
 

Denne kører blev udelukket, og det rykkede Michel Nykjær frem på tiendepladsen. Og da de ti bedste startplaceringer til det andet af de to VM-løb fordeles til de ti bedste kørere fra tidtagningen – men i omvendt rækkefølge – kan danskeren starte senere i dag indtage bedste startposition.


Michel Nykjær starter søndagens andet løb fra pole position
(Foto: Stine Østergaard)

Løbsweekenden på Brno er i øvrigt den anden, hvor Michel Nykjær starter med den nye 1,6 liters benzindrevne turbomotor, som Sunred-teamet har udviklet til hans Seat Leon.

Pole Position Denmark


Læs mere om:
  • Michel Nykjær
  • Pole Position Denmark
  • Brno
  • 19/06/11 - Brno - WTCC - FIA VM
  •      ASETEK SIMSPORTS