Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Ikke meget at klage over

Danish Endurance
Championship 

12/06/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipPoulsen Racing ligger godt med i årets Danish Endurance Championship efter en god weekend på Ring Djursland.
Det erfarne langdistancehold med rødderne godt begravet på Fyn har i de seneste to sæsoner vundet Renault Clio-divisionen i DEC-mesterskabet. I år er teamet igen godt med i kampen om mesterskabet, ikke mindst efter løbet på Ring Djursland.
 


Godt fra start
(Foto: Gripping Media)

Anført af den erfarne kører, Henrik Larsen, kunne Kurt Poulsen og René Andreassen efter en fornuftig tidtagning tage hul på fire timer med racerløb i sauna-lignende temperaturer. I en racerbil som Poulsen Motorsports Renault Clio bliver der hurtigt et stykke over 50 graders varme, så det gælder om at huske væskeindtaget undervejs.


Poulsen Racing er godt med i mesterskabet.
(Foto: Gripping Media)

I et løb, hvor mange af konkurrenterne døjede med overophedende bremser og de varme temperaturer i bilene, kørte den fynske trio et forbløffende stabilt og hurtigt racerløb uden de store tekniske strabadser. Den hvide Clio-racer sluttede løbet på andenpladsen i Renault Clio-divisionen - et tilfredsstillende resultat ifølge Kurt Poulsen selv:


Flere pokaler til samlingen.
(Foto: Gripping Media)

"Bilen har jo bare kørt som den skulle, og vi har været i stand til at holde et stabilt tempo uden at være for langsomme", fortæller han. "Vi ligger fornuftigt med i mesterskabet, så nu bliver det spændende at se hvad det kommende 6-timersløb på Padborg Park ender med."

Poulsen Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Poulsen Motorsport
  • Ring Djursland
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •