Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Årets første sejr til AD Racing

Danish Endurance
Championship 

10/06/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipSelv om det kun var to af de tre biler, som AD Racing indsatte i anden afdeling af Danish Endurance Championship, der kom i mål, endte teamet med et topresultat. En tredjeplads i generalklassementet. En andenplads i den hårde division 2 for biler op til 2000 cm3. Og så sejren i Clio-divisionen.
 

”Det var skønt for en gangs skyld at komme hjem med en sejr,” siger Kent Bernstorff, der i sin tid var en af idémændene bag AD Racing.

”Sejren var tiltrængt, og det var skønt at få den sammen med Martin. Det var os, der startede (AD Racing, red.), og nu har vi har fået succes sammen. Det er skønt, skønt, skønt!”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

De to mænd bag AD Racing var dog ikke helt uberørte over det uheld, som overgik en af teamets faste biler, hvor Jan Engelbrecht slog en kolbøtte.

”Det var lidt for spændende efter uheldet med Jan Engelbrecht, som jeg er ked af,” siger Martin Frederiksen.

”Ellers synes jeg, at det har været utroligt spændende. Vores Clio har kørt flot, og vi havde nogle gode stabile omgange, og så satsede vi på at gå i pit, når der var safety car. Det lykkedes begge gange, så jeg tror, at det var det, vi kommer frem på i dag.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

AD Racing


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 04/06/11 - Ring Djursland - Danish Endurance Championship
  •