Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama 2000

Hurtig - og for hurtig!

Yokohama 2000 
06/06/11 
Yokohama

Lasse Rolighed var tæt på suveræn ved weekendens Yokohama Cup-løb på Ring Djursland.
Den vejlensiske racerkører, der deltager i Yokohama Cup 2000-mesterskabet for Pers Kemi Sport i en Peugeot 307, er i denne sæson stærkere end nogensinde før. Det beviste han i weekenden på Ring Djursland, hvor han startede med at sætte pole position til det første heat.
 


Lasse satte sin bil på pole position.
(Foto: Gripping Media)

Fra sin forreste placering på startgridden blev der i heatet også givet fuld gas, og Lasse kom hurtigt fra start. For hurtigt, mente dommerne, der takserede en tyvstart til en stop-and-go straf. Efter en tur igennem pitten var føringen væk, og en kamp for at komme tilbage mod toppen begyndte. Det lykkedes at komme tilbage på en 5. plads, hvilket betød at den sorte Peugeot-racer kunne starte på 2. pladsen til sidste heat.


En lidt for god start gav ellers et pænt forspring…
(Foto: Gripping Media)

Denne gang blev starten timet helt perfekt, og Lasse kunne køre igennem første sving som forreste bil. Den placering blev holdt helt til mål, hvor der var mere end et sekund ned til nærmeste konkurrent.

"Det har jo været en fantastisk weekend!", fortæller Lasse. "Godt nok var jeg liiiige hurtig nok til at komme fra start i det første løb, men med pole position og en sejr kan jeg ikke klage - og så var jeg jo altså også godt med i det første heat, indtil jeg skulle tage min straf..."


På øverste trin.
(Foto: Gripping Media)

Også teamejer, Torben Pers, var godt tilfreds. "Jamen det er jo bare Lasse som vi kender ham", griner han. "Der skal være plads til fejl, og når man har så meget skud i raketten som Lasse har haft i denne weekend, så er det bare et tegn på at han er tændt som bare pokker - og så kan der ske fejl. Vi er godt tilfredse, for mesterskabsdrømmen lever i bedste velgående!"

Pers Kemi Sport

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Lasse Rolighed Petersen
  • Ring Djursland
  • 05/06/11 - Ring Djursland - Yokohama 2000 - DM
  •  
     

    Yokohama 2000 nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: