Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

European Rallycross Championship

Uheldig 3. afdeling af ERC for Team Linnemann

ERC 
23/05/11 

3. afdeling af mesterskabet blev kørt i Frankrig. Og med den fine 2. Plads fra Portugal i bagagen, var Ulrik Linnemann klar på endnu en weekend med fuld fart i Peugeot’en.
 


(Foto: Linnemann-Motorsport)

Weekenden startede ellers rigtig godt – vi fik en 2. bedste tid i tidskvalifikationen. Så vi havde en god startposition i første heat. Men allerede i første sving bliver bilen presset ind i en af de høje kurber, og i forsøg på at styre ind i banen igen kolliderer jeg med en af medkørerne. Bilen blev godt medtaget af dette – men dog ikke så meget at jeg ikke kunne køre 1. Heat færdigt, fortæller Ulrik. Det blev til en 20. plads i dette heat.

I 2. Heat blev der igen kæmpet hårdt om placeringerne. Og her ender det med at vi får en lidt tvivlsom kendelse fra dommerne i form af et sort flag. Og vi blev dermed udelukket fra at fortsætte.

Vi må desværre indse at det ikke var vores weekend i Frankrig, kommer det fra en skuffet Ulrik.

Dog ser den samlede placering i Europamesterskabet stadig fin ud for nordjyden. Team Linnemann er kun kravlet én placering ned. Og er dermed nr. 3. i kampen om at regere Europas rallycrossbaner.

Linnemann Motorsport
Lars Bisgaard


Læs mere om:
  • Ulrik Linnemann
  •