Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

12 Hours

Jet Black Racing til start i Budapest

12 Hours 
22/05/11 

Søndag den 22 maj 2011 kl. 10.00 skydes 2011 12H Hungaroring i gang, og det er med deltagelse af Jet Black Racing der deltager i hele Creventic-serien af langdistance løb i 2011.
 

"Vi møder frem med en nyopdateret motorpakke i bilen der skal gøre os mere konkurrencedygtige i vores klasse, og ser frem til løbet i det varme Ungarn, hvor vi her lørdag eftermiddag har 29 grader" siger teamejer Dan Fastuca som endnu engang har taget turen fra USA til Europa for at støtte teamet.

”Det har ikke været en tur uden udfordringer", siger crewchef Rene Birkeholm; "Da vi læssede bilen på vores teamtruck i København var vi ikke helt klar med vores opdatering da motorstyringen ikke var færdig fra fabrikken i Frankrig. Men vi sendte straks en kurér afsted og vi har gjort de sidste ting færdige efter ankomsten her til Budapest. Så nu fungerer motoren og vi er fortrøstningsfulde indtil træningen her kl. 18.00”.

"Vi har i denne weekend besøg af vores tekniske samarbejdspartner Aaron Pfadt fra Pfadt Engineerng USA, som har været med siden vores ankomst her til Budapest. Han har deltaget i arbejdet med opdateringen af motoren, samtidig med at han i samarbejde med vores crewchef har arbejdet på hvordan man kan optimere undervognen på vores racerbil", siger team-manager Flemming Pless og fortsætter; "Det er en stor styrkelse, at kunne tilknytte sådanne kapaciteter til teamet".

Det blev ikke til meget kørsel i lørdagens træning og kvalifikation, da den opgraderede motor havde en olie spray lækage, og mekanikerne måtte forfra med motoren, men her søndag morgen er bilen klar og teamet ser frem til dagens race.

Jet Black Racing stiller med følgende racerkørere i denne weekend Anders Majgaard & Dan Träger suppleret med Jackie Bøllingtoft fra Odense. Vi skulle have haft yderligere en racerkører med Jacques D. Møller, som desværre ligger hjemme i Odense efter en rygoperation, og alle i teamet ønsker ham god bedring herfra.

Der vil under løbet være mulighed for at kunne følge løbet på jetblackracing.com, hvor vores webmaster vil blogge opdateringer under løbet, da vores livestreaming kamera desværre ikke kan komme on-line som vi havde håbet på.

Jet Black Racing
Race-N-Roll

Læs mere om:
  • Anders Majgaard
  • Dan Träger
  • Jackie Bøllingtoft
  • Jet Black Racing
  •