Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Camaro Cup

Jan Magnussen på Pole Position til Camaro Cup debut

Camaro Cup 
20/05/11 

Jan Magnussen satte i sin Camaro fra Fukamuni Racing hurtigste tid, da kvalifikationen til anden afdeling af Camaro Cup, der bliver afviklet på Mantorp Park i Sverige, blev kørt fredag. Løbet bliver Jan Magnussens debut i klassen, hvor alle kører i ens Camaro’er, men hans hurtigste tid var mere end ½ sekund bedre end næsthurtigste, den tidligere Carrera Cup mester Fredrik Ros. Den tidligere STCC mester Thed Björk starter fra femte position.
 


(Foto: Jan Kaiser)

”Dejligt at få Pole Position” sagde Jan Magnussen efterfølgende. ”Både teamet og jeg er i opstartsfasen med den her bil, så vi har masser endnu at lære, så det her er selvfølgelig en rigtig god start. Det er nogle fede biler at køre og de kører stærkt. Vi er omtrent to sekunder hurtigere end STCC bilerne, så det er rigeligt sjovt. Samtidig er der blevet taget rigtig godt imod os fra både løbsserien og konkurrenterne, så vi føler os godt tilpas. Nu håber vi bare på et godt første løb i morgen”.

Første løb køres kl. 10.30 og andet løb køres kl. 14.25. Begge løb er over 9 omgange. Startopstillingen til andet løb bliver bestemt ud fra de bedste omgangstider i første løb.


Læs mere om:
  • Mantorp Park
  • 21/05/11 - Mantorp Park - Camaro Cup
  • Jan Magnussen på pole på Mantorp Park
  •