Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Frank Nielsen skal forsvare sin DM-føring

DM Rally 
18/05/11 

Rallykøreren forventer hårdere modstand i anden afdeling af DM
Frank Nielsen fik en fantastisk start på sin rallysæson, da han i slutningen af marts ikke bare vandt sin klasse ved årets første løb i Mekonomen Rally Championship, men også lagde sig i front for Danmarksmesterskabet for 2WD-biler. Det er en føring, han skal forsvare i Store Bededagsferien, når anden afdeling køres i området mellem Horsens og Juelsminde.
 

”Jeg satser på at vinde både min klasse, men også hele 2WD-klassen, mens jeg i det generelle resultat gerne skulle slutte omkring ellevte-tolvtepladsen,” siger rallykøreren fra Odder. ”Det kan måske være, at det kun bliver til en top 3-placering i 2WD-klassen, men etteren vil dog være det bedste.”


Frank Nielsen og Børge Jensen skal forsvare deres DM-føring i Store Bededagsferien.
(Foto: FN Rally)

Frank Nielsen er ikke det mindste i tvivl om, at han og makkeren Børge Jensen skal kæmpe mere for resultatet, hvis sejren fra DM-premieren skal gentages.

”Jeg kan se på deltagerlisten, at der er kommet nogle hårde konkurrenter til,” forklarer han. ”Der er kommet lidt flere i klassen for bilerne, der er en tand større end vores, så jeg tror, at vi får kamp til stregen, fordi de kører i nogle hurtigere biler.”

”Jeg kunne forestille mig, at Simon Vallentin, Jesper Bisted og Kim Wentzel er nogle af dem, som vil give gas. Ja, så kommer Carsten Jensen også til start denne gang, og han kan også godt have fart i bilen.”

Anden afdeling af Mekonomen Rally Championship får base i Juelsminde, og det bliver det nærmeste, Frank Nielsen kommer et hjemmebaneløb i denne sæson.

”Prøverne skulle være gengangere fra tre år siden, og hvis det passer, så er det nogle gode prøver,” siger han. ”Jeg er godt nok selv medlem af motorklubben, som arrangerer løbet, men det er begrænset, hvad jeg har fået at vide. Men det plejer at være nogle rimeligt gode prøver.”

FN Rally


Læs mere om:
 • Juelsminde
 • 21/05/11 - Juelsminde - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS