Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

Rekorden er i hus

Danish Endurance
Championship 

14/05/11 

DEC - Danish Endurance ChampionshipKørt på Padborg Park
HM-Mortorsport’s 6. sæson, Årets første løb blev kørt i dejligt vejr, med megen optimisme.
1. tidstagning forløb rigtigt godt, tiden bliv sat af Jens-Erik 1:07,439.
Det måtte der gøres noget ved så i 2. tidstagning kunne Jens-Henrik ikke lade sig høre, at være ”slået” af sin far, derfor satte han tiden 1:06,700
 

Det blev til en startplacering som nummer 9 i feltet, foran Anders Maigaard, Jet Black Racing, som nummer 10. Jens-Henrik kom godt fra start, og kunne uden problemer holde trit med de større biler fra klasse 2.
Efter ca. en times kørsel med god fart, lå vi som 7’er generelt, blev en kører lukket ud fra pitten lige foran C2’eren, som havde haft et længere pitstop og kom ud på kolde dæk, han tabte den i Audi-kurven og spandt rundt og ramte så højre baghjul blev revet af. C2’eren. måtte ”slæbe” sig i pit på tre hjul.

Efter ca. 35 minutter var nr. 123 på banen igen, takket være et godt mekanikerteam. Jens-Henrik tog et stint til med dagens hurtigste tider. Reparationen må siges at være helt perfekt, da det blev til flere overhalinger bl.a. af en Porsche 997 GT3, der oven i købet blev lagt afstand til.

Efter tankning og tjek af højre baghjul overtog Jens-Erik C2’eren. Den kørte perfekt. Efter nogle omgange begyndte bremsepedalen at miste tryk så farten måtte nedsættes. Ved den sidste obligatoriske tankning og endnu et tjek af bremse, blev der samtidig foretaget et chaufførskift. Flemming overtog rattet og kørte forsigtigt et par omgange. Bremserne virkede stadig ikke, så teamet valgte at stoppe, ca. 10 minutter før tid.

Da vi var det eneste team i klasse 1 blev det til en sejr, da vi bare skulle gennemføre. Så selv om der ikke var lige så stor glæde ved sejr som man kunne have håbet, kan det ikke ændre det faktum at sejren gjorde at vi nu har rekorden for flest sejre i træk, nemlig hele 6 styk.

www.hmmotorsport.dk


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 07/05/11 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •