Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 20. time

Le Mans 
16/06/02 

Stillingen i toppen snævret ind her i den 20. time på Le Mans.
Det blev også timen hvor den anden Panoz racer måtte forlade løbet.
 

11:00 - Den førende Audi #1 med Frank Biela kører ind i pitgaragen, med starter problemer, men kom ud på banen igen umiddelbart foran Audi #2 med Johnny Herbert ved rattet.
11:05 - #73 Aero Morgan udgår med motorproblemer. Dermed er en hård kamp for for Morgan teamet ovre, de har løbet igennem været plaget af mange problemer. 11:07 - Den førende racer i LMP675 klassen, WR med #25 i pit for at få skiftet en køler, nærmeste konkurrent er 8 omgange efter. 11:25 - Problemer for Panoz #12, teamet tvinges til at trække den ud af løbet.

På nuværende tidspunkt er der 28 ud af de 50 startende racere der er med i løbet.
Den førende racer, Audi #1, har kørt dobbelt så mange omgange som raceren på sidstepladsen, Vaillante #10.

11:40 - WR raceren med #25 er på banen igen, stadig med fem omganges forspring til den nærmeste konkurrent i klassen, og på en samlet 18. plads i løbet. 11:45 - Reynard køreren Christophe Pillon kørte lige igennem Indianapolis svinget, men heldigvis for ham ramte han ikke autoværnene.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 16/06/02 - Le Mans - Le Mans
  •