Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Ford - DK

Sæsonstart med den nye pige i klassen

Formel Ford - DK 
11/05/11 

Fluid Motorsport var som vanligt på gridden, da årets Formel Ford-mesterskabs første løbsweekend fandt sted på Padborg Park.
I denne weekend var kun den ene af teamets to Van Diemen-racere besat, men til gengæld gav den tidligere DM-vinderbil Formel-debut til Michelle Gatting.
 

Det unge racertalent, der i de seneste år har hevet flotte resultater hjem i international karting, kører denne sæson for Fluid Motorsport Scandinavia.


Michelle Gatting er en af årets debutanter i Formel Ford-klassen
(Foto: Gripping Media)

Selvom skiftet fra karting til en formelracer ikke altid er det letteste, viste Michelle fra starten at det var en udfordring, hun nok skal overvinde. Allerede i træningen lå hun kun omkring et sekund fra feltets erfarne køreres omgangstider, svarende til fjerde hurtigste tid. Et resultat, der gentog sig i tidtagningen.

I teamet var der en synlig tilfredshed med den nye kørers præstationer på banen: "Det er første gang, Michelle har chancen for at måle sig selv mod konkurrenterne under rigtige forhold, og det er tydeligt at hun har farten", fortæller teamchef Elvin Nielsen.

Farten blev da heller ikke dårligere, da søndagens to løb skulle afvikles. Michelle sluttede begge løb lige uden for top 3, men undervejs viste der sig fortsat forbedringer.

Kørerens egne tanker var - ikke overraskende - frustration over ikke at komme på podiet. "Jeg er her kun for at vinde, så det passer mig ikke at slutte på fjerdepladsen", lød det kontant fra formel-debutanten. "Selvfølgelig kan jeg ikke vinde racerløb fra dag ét, og det er bestemt en stor mundfuld at gå fra en gokart til en Formel Ford med gear og en helt anderledes kørefornemmelse - men det går i den rigtige retning, og endda i fornuftig fart."

Også team manager, Flemming Schleimann, var fyldt med rosende ord til teamets debutant. "Der er vist ingen tvivl om at Michelle kommer til at give baghjul til alle drengene", griner han. "Når først hun får kørt sig varm på bilen, bliver det en endnu større fornøjelse at se hende køre i cirkler om konkurrenterne. Det glæder jeg mig til!"


Årets første weekend gik helt godt for Fluid Motorsport Scandinavia
(Foto: Gripping Media)

Årets anden løbsweekend foregår på skånsk grund; nærmere betegnet Sturup Raceway, den 28-29. maj. Her vil Michelle og Fluid Motorsport Scandinavia tage kampen op mod resten af feltet med fornyet energi.

Fluid Motorsport Scandinavia

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Michelle Gatting
  • Fluid Motorsport
  • Padborg Park
  • 08/05/11 - Padborg Park - Formel Ford - DK - DM
  •      D4 Enterprise Solutions