Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 German

Marco vandt løbet i F3 på Formel 1 banen i Spa

Formel 3 DE 
07/05/11 

Marco Sørensen vandt i dag en afdeling af det Tyske Formel 3 mesterskab. Løbet blev fredag eftermiddag afviklet på den berømte Formel 1 bane ved Spa i Belgien. Marco startede løbet fra pole-position, og her blev han indtil det ternede flag. Afstanden ned til nærmeste forfølger var 5.3 sekund.
 

Marco udtaler, at bilen bare kørte perfekt lige fra første omgang, og herefter kunne jeg stille og roligt udbygge mit forspring omgang for omgang resten af løbet. Teamet har virkeligt lavet et godt stykke arbejde, og de sidste par dage har de arbejdet til langt ud på natten med de sidste opdateringer af bilen. Det er teamets, Brandl Racing som benytter Mercedes motorer, bedste resultat nogen sinde. Så teamchef Dieter Brandl var selv med på sejrspodiet for at få overrakt pokalen som bedste team.


(Foto: ATS Formel 3)

Allerede lørdag formiddag afvikles næste afdeling af mesterskabet, og her starter den unge dansker igen fra pole-position.

Marco Racing


Læs mere om:
  • Marco L. Sørensen
  • Spa-Francorchamps
  • 07/05/11 - Spa-Francorchamps - Formel 3 DE
  • Spa-Francorchamps - race 1
  •