Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

”Vi skal være byens reneste arrangement”

Classic Race
Aarhus 

03/05/11 

Classic Race Aarhus skal være rent – for publikums og kommunens skyld
Der er tænkt på alle detaljer, når den anden udgave af Classic Race Aarhus løber af stablen i dagene fra den 13. til 15. maj. Klassiske racerbiler fra ind- og udland anført af et felt af historiske Formel 1-biler er blevet indskrevet til løbet rundt om Mindeparken, men der er også styr på alle detaljerne omkring løbet.
 

”Vi har en klar ambition om, at Classic Race Aarhus skal være byens reneste arrangement,” siger Søren B. Johansen, der er sponsorchef for Classic Race Aarhus.
”Når vi har solgt mere end ti tusinde billetter i forsalg, ved vi, at der er mange, som stiller krav til os. Såvel sportsligt som praktisk, og disse krav vil vi naturligvis opfylde, så alle får en god dag.”


Classic Race Aarhus vil være det reneste arrangement i Aarhus i 2011.
(Foto: Torben Hrab – TH Photo)

Lokalt firma holder rent
Til årets udgave af løbet har Fonden Classic Race Aarhus indgået en aftale med virksomheden Cklar Service fra Hammel, der skal løse alle opgaver omkring toiletforhold og den øvrige renlighed ved løbet. Cklar Service stiller mere end 70 toiletter op ved arrangementet.

”Vi kan naturligvis ikke sørge for, at publikum bliver mødt med duften af den legendariske Castrols R-Olie, når de går i enrum, men til gengæld kan vi garantere, at de ikke bliver mødt af den kedeligt lugt, som mange er kendt med fra landets festivalpladser,” siger Cliff Nielsen fra Cklar Service.
”Toiletforhold er et stort fokusområde. Fra vores stab har vi udpeget de bedste medarbejdere, der udelukkende får toiletterne som deres ansvarsområde. På hver af løbsdagene begynder de klokken syv om morgnen og stopper først 12 timer senere. Det kommer til at ske i en fast turnus, så når alle toiletterne allerede klokken halv ti om formiddagen har fået den store omgang, begynder mine medarbejdere forfra. Vi går nemlig ikke på kompromis.”

Kan sige pænt tak for lån
Både før, under og efter Classic Race Aarhus er personalet fra Cklar Service i aktion.

”Vi har ansvaret for, at både racerbanen og publikumsarealerne er i orden,” fortæller Cliff Nielsen.
”Inden racet skal i gang, sørger vi for at feje banen, så racerbilerne ikke skrider ud og utilsigtet rammer en betonvæg, og når Classic Race Aarhus er overstået, sørger vi for at rydde op på hele området, så man fra arrangørside kan sige pænt tak for lån til Aarhus Kommune og beboerne omkring banen.”

Fonden for Classic Race Aarhus

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 15/05/11 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •