Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 2. time

Le Mans 
15/06/02 

Le Mans er nu i fuld gang. Løb nr. 70 på banen er begyndt at vise de gode og onde sider af sig selv som sædvanligt.
17.13 Jan Magnussens Panoz racer - nu kørt af David Brabham - er i pit. Et problem i området omkring højre forhjul volder store problemer. Måske et "sår" fra branden torsdag aften.
 

17.23 Den ene Bentley LMP GTP har problemer med motorkraften. Køreren Andy Wallace forklarer at telemetrien har vist at der er problemer med en wastegate på turboen.

17.26 Den ene Cadillac med J. J. Lehto kører i pit og endda ind i garagen.

17.30 Jan Magnussen forklarer lidt om problemerne med bilen. Da han kørte fik han en del vibrationer i bilen. Årsagen var skidt på dækkene. Disse vibrationer kan have forårsaget de nuværende problemer.

17.32 Audi nr. 1 har været i føringen siden kort før kl. 17. Bilen kommer i pit til pitstop og kørerskifte. Tom K. kommer nu i bilen.

17.35 Johnny Herbert i Audi nr. 2 overhaler Tom K. efter en lille kontrovers med en privat anmeldt Panoz.

17.50 Tom K. overhaler den ene af MG'erne med én omgang. De førende Audi'er kører ca. 5 sek. hurtigere pr. omgang end de hurtigste af forfølgerne. Tom K. er pt. 3,5 sek. efter Audi nr. 2.

En af Viperne punkterer på det ene forhjul kørt før den første chikane på Mulsanne og kører i sandgraven. Køreren får dog bilen næsten helskindet igennem, men må humpe den lange vej hjem til pittet uden dæk på venstre forhjul. I næsten samme moment kommer David Brabham på banen igen i Panoz'en - som nr. 45 ud af 50. Dvs. at efter de første 2 timer er godt 10 biler udgået.

Dons

Læs mere om:
  • 16/06/02 - Le Mans - Le Mans
  •