Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Parkeringsbøder til Tom og Pirro!

Le Mans 
14/06/02 

Et chok gik gennem den tidligere bankmand Tom Kristensen, da han fredag formiddag sammen med Frank Biela var kørt ind til Le Mans for at se offentliggørelsen af 2001-vindernes æres-plakette på en af byens torve.
 

Efter offentliggørelsen, der blev forestået af Le Mans' borgmester, trissede Kristensen tilbage til sin bil, der i mellemtiden var blevet besmykket med en parkeringsbøde.

Det er her, linket til bankverdenen kommer ind i billedet. Den økonomisk bevidste dansker hev resolut bøden ud fra vinduesviskeren, gik tilbage til borgmesteren og spurgte, om det virkelig kunne være rigtigt, at han skulle betale for at deltage i byens VIP-arrangement?? Alternativt kunne borgmesteren attestere bøden til Audi! Borgmesteren var ikke sen til at love, der ikke ville ske mere med bøden og gav Kristensen frit lejde ud af byen.

En storgrinende Tom K kunne på vej ud til Le Mans-banen ydermere glæde sig over, at Emanuele Pirro, der var kørt i en anden bil, ikke havde fået talt sig ud af sin tilsvarende parkeringsbøde.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • 16/06/02 - Le Mans - Le Mans
  •