Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Clio Cup - DK

Bilen er nyvasket

Clio Cup - DK 
20/04/11 

Clio CupChristian Siepmann føler sig godt forberedt til årets Tegee-Dan Clio Cup-sæson. Bilen er nyvasket og CS Racing-teamet er klar til kamp.
For under en uge siden var den aarhusianske racerkører ellers ikke helt så klar i mælet. Da teamet skulle teste på FDM Jyllandsringen, ville teamets trofaste Renault Clio Cup-racer ikke starte, og midt på eftermiddagen måtte man give op og køre bilen til en ekspert. Han fandt og udbedrede heldigvis problemet, og mandag kunne CS Racing genoptage testarbejdet på FDM Jyllandsringen.
 


Det lykkedes heldigvis at gennemføre en testdag mandag på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Gripping Media)

"Det gav lige et hak i selvtilliden, da bilen ikke ville som vi ville i torsdags", forklarer Christian Siepmann. "Selvom alle vores konkurrenter var ægte sportsfolk og hjalp alt hvad de kunne, ville bilen ingenting. Til sidst lykkedes det på Peter Rasmussens værksted på Fyn at rette fejlen, og mandag fik vi så lov at teste igen - så nu er vi klar!"

Den fragtmandsblå Renault Clio kørte fem testpas i forårsvejret, og med al rusten banket ud af kroppen er Siepmann nu klar til sin anden sæson i motorsport.


CS Racing’s Renault Clio er klar til endnu en sæson.
(Foto: Gripping Media)

"Testen gik helt uden problemer, og omgangstiderne var helt fornuftige, så selvtilliden er hvor den skal være. Jeg har netop vasket bilen og stillet den klar, så nu må det godt blive fredag morgen!"

CS Racing

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Christian Siepmann
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - Clio Cup - DK
  •