Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tiago Monteiro ude af Le Mans

Le Mans 
17/04/11 

Le MansDen tidligere Formel 1 og nuværende World Touring Car Championship kører, Tiago Monteiro, kommer ikke til at køre 24 timers løbet på Le Mans i år.
Det var ellers meningen at Tiago Monteiro skulle have kørt for Signature teamet i en af deres to biler. Men en beslutning om kun at deltage med en bil, sender Tiago Monteiro og et par andre kørere ud på sidelinien.
 

Signature teamet har ændret deres beslutning om at starte med to biler i årets 24 timers løb på Le Mans til kun at vil deltage med en. Det betyder at Tiago Monteiro mister chancen for sin fjerde deltagelse i det store løb.

Hvad der ligger til grund for teamets beslutning er ikke oplyst. Der er endnu ikke kommet en officiel meddelelse fra teamet om denne beslutning.

Tiago Monteiro havde dog også fået andre tilbud om et sæde til løbet, men de var åbenbart ikke så ambisiøse at han ville være med på en billig baggrund. I stedet får WTCC serien opmærksomheden, hvor der allerede i næste weekend køres på Zolder banen i Belgien.

Dons

Læs mere om:
  • Tiago Monteiro
  •