Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Classic Race Aarhus

H.K.H. Prinsesse Marie overrækker præmier i Aarhus

Classic Race
Aarhus 

17/04/11 

Vinderen af Classic Race Aarhus i maj modtager pokalen af Prinsessen
Der bliver noget at køre efter, når den anden udgave af Classic Race Aarhus afholdes den 13.-15. maj omkring Mindeparken i Aarhus. Der er pokal og blomster, men det er ikke nogen tilfældig person, som overrækker det synlige bevis til den sejrende kører.
 

Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie vil overrække præmierne i søndagens løb for hovedklassen ved Classic Race Aarhus, historisk Formel 1.

”Vi er utroligt glade over, at Hendes Kongelige Højhed Prinsesse Marie vil komme til Aarhus og præmiere vinderne ved årets Classic Race Aarhus,” siger bestyrelsesformand Niels Brøchner fra Fonden Classic Race Aarhus, der står bag løbet omkring Mindeparken.

”Jeg synes, at det er fantastisk, at det bliver en repræsentant fra Det Danske Kongehus, som præmierer de bedste kørere fra motorsportens kongeklasse gennem tiderne.”

Formel 1 i Aarhus’ gader – mere end blot et motorløb
Den historiske Formel 1-klasse bliver hovedbegivenheden ved Classic Race Aarhus, hvor 50-året for afholdelsen af det første Formel 1-løb på dansk grund bliver markeret. Et felt på mere end 10 historiske Grand Prix-racere, der dækker perioden fra 1970 og frem til 1996, vil i maj rulle ind på gaderne og vejene omkring Mindeparken langs Århusbugten.

”Med årets udgave af Classic Race Aarhus vil vi skabe mere end et motorløb. Vi vil skabe en kulturhistorisk begivenhed for hele familien, og det synes jeg, at vi gør,” siger Niels Brøchner.

”Med årets program kan vi præsentere det danske publikum for et nyt og spændende kapitel af motorsportens historie, og det at Prinsesse Maries kommer og overrækker præmier ersamtidigt et synligt bevis på, at historisk motorsport ikke blot er for mænd, men for hele familien.”

Deres Kongelige Højheder Prins Joachim og Prinsesse Marie vil deltage ved en række arrangementer i weekendens løb, herunder den officielle åbning for inviterede gæster fredag kl. 14.00 på Hotel Helnan Marselis.

Fonden for Classic Race Aarhus

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Mindeparken (Gadeløb)
  • 15/05/11 - Mindeparken (Gadeløb) - Classic Race Aarhus
  •