Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Velkommen til 'Circuit of the Americas'

Formel 1 
14/04/11 

Et lignende skilt på engelsk vil ganske givet pryde hovedindgangen til den nye Grand Prix bane i Austin, Texas når den efter planen vil stå færdig næste år.
Alt i mens byggeriet af banen så småt er gået i gang med rydning og planering af området hvor banen skal anlægges, ja så har arrangøren og promotoren præsenteret banens officielle navn, samt en ny kontrakt ved sideløbende med Formel 1.
 

Der sker ting og siger i området lige uden for Austin, Texas. De første maskiner er vel ankommet til området, der er sat markeringspæle for diverse byggerier og ikke mindst den spændende bane, samt at man er begyndt at rydde området for diverse bevoksninger. Flere steder i området er den første planering også foretaget.


De første maskiner er igang
(Foto: Circuit of the Americas)

Ifølge den præsentation af det nye navn for banen samt hele områdets kommende faciliteter, kommer der ikke til at mangle noget. Der kommer møde- og konference lokaler, der kommer VIP rum med tilhørende køkken på hovedtribunen, samt en temmelig stor mediebygning med alskens udstyr samt højhastigheds internet-adgang. Selvfølgelig kommer også de af FIA og FOM krævede bygning med et medical-center som noget af det allervigtigste.


Det nye logo
(Foto: Circuit of the Americas)

Men udover den 10 årige kontrakt med FOM som efter planen skal starte næste år med det næste amerikanske Grand Prix, så har banens ejere og arrangører også sikret sig en 10 årig kontrakt med organisationen bag MotoGP serien og dens under klasser, Moto2 og Moto3. Alt i alt er der allerede nu lavet aftale om 30 løbsdage om året på banen, også selv om det første spadestik først er taget for nylig.


Den store drivkraft bag den nye bane - Tavo Hellmund
(Foto: Circuit of the Americas)

Dons

Læs mere om:
  • Circuit of the Americas
  •