Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

ADAC Formel Masters

Dennis Lind er positiv efter test

ADAC
Formel Masters 

01/04/11 

Dennis Lind har netop overstået sæsonens første tests af den ADAC Formel Masters bil, han skal køre for det tyske topteam ma-con Motorsport i 2011. Dennis og teamet har testet på Oschersleben i Tyskland og Assen i Holland og selvom de tider Dennis satte ikke sendte ham i helt i top, så er sidste års vinder af det uofficielle verdensmesterskab i Formel Ford, slet ikke i tvivl om, at han kommer til at være med helt fremme, når sæsonen starter på Oschersleben den 23.-25. april.
 


(Foto: Jan Kaiser)

”Jeg mangler lidt over et halvt sekund til de hurtigste, men det bekymrer mig overhovedet ikke” forklarer Dennis. ”Det ser ud til at dem, der har sat hurtige tider, kun kan få dækkene til at holde 6-7 omgange og når man tager i betragtning, at vi skal køre tidtagning og tre løb på kun 6 dæk, så er det vigtigere at have en god løbsopsætning på bilen, der sørger for at spare på dækkene. Det er ingen kunst at lave en opsætning, som er hurtig, men så holder dækkene ikke til et helt løb. I teamet har vi arbejdet med løbsopsætninger, så de tider vi har sat, mener jeg ikke, kan sammenlignes med de tider, de hurtigste har sat. Så jeg er helt sikker på, at vi nok skal fange dem, når det begynder at blive alvor og dækkene skal holde længere tid”.

Sæsonen 2011 bliver hård i ADAC Formel Masters. Der forventes mere end 25 af de hurtige formelbiler med 145 HK til start og senest har endnu et stærkt team, Motopark Academy, som Kevin Magnussen kørte for i Formel 3 sidste år, meldt deres ankomst i ADAC Formel Masters med fire biler.
For danskere bliver det en serie med stor interesse, idet tre danskere, udover Dennis Lind, har meldt deres ankomst. I samme team som Dennis kører Christina Nielsen, datter af Lars-Erik Nielsen, og hos Motopark Academy kommer Kean Kristensen og Emil Bernstorff.
Dennis’ team, ma-con Motorsport, der vandt mesterskabet for team og kører i 2010, bliver i øvrigt feltets største med hele seks biler.


(Foto: Jan Kaiser)

”Det bliver superfedt med det stærke felt” siger Dennis om udfordringen der ligger forude. ”Der er mange kørere, der har erfaring fra tidligere år og der er nogle stærke teams. Vi har også kørere i teamet med erfaring, men jeg har da indtil nu været hurtigste mand i vores team, så som sagt, så er jeg optimist og kan slet ikke vente på, at det bliver alvor”.

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Dennis Lind
  • Emil Bernstorff
  • Kean Kristensen
  • ma-con Motorsport
  • Motopark Academy
  • Assen
  • Oschersleben
  •