Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

DM i Rally

Hjem fra Tyskland som 2’er i klassen for GT biler

DM Rally 
01/04/11 

Torsdag den 24 Escobar racing til Nordtyskland nærmere betegnet Süderbrarup for at forberede sig til den første afdeling af DM 2011 i rally.
 

Fredag morgen kl. 8.30 var kører Lars Kragh og co-driver Jess Larsen klar til notekørsel. Samtidig satte servicemandskab fra i Køge med racerbil og servicevogn med kurs mod markedspladsen i Süderbrarup. Kl. 15 mødes teamet i det tyske med noter til de 12 prøver og en klar Porsche GT3 RS der skulle til teknisk kontrol.
Jens Skytte udtaler: bilen var vi tjekket og spændt efter hjemmefra så det er op til Jess og Lars af få det så langt frem i feltet som muligt. Vi kan selvfølgelig ikke være sikre på der ikke vil ske noget her nede men vi er forberedt.

Klokken 18 fredag aften startede første bil ud en potent Ford Fiesta S2000 og 38 minutter efter rullede nordens eneste Porsche i rallytrim ud på prøverne 1 og 2 der skulle gennemkøres 2 gange.
Lars Kragh: Det var nogle rigtige gode prøver her i tyskland men i mørke og med kun lys fra det originale setup på en Porsche er der ikke så meget lys når det er mørkt og det skal gå stærkt så vi tabte noget tid fra starten af.

Da bilen blev kørt i park ferme fredag aften havde teamet en placering som 3’er i klasse for GT3 racere.

Lørdag morgen skulle der angribes og indhentes noget af det tabte fra aftenens 4 prøver.
Jess Larsen: Det var noget rigtige gode og udfordrende prøver så vi skulle holde koncentrationen i bilen. Og det lykkes for os at komme opad på listen som stemningen blev bedre og bedre.
Stanis Bertelsen: Dejlig at være servicemand når der kun skulle skiftes dæk og hældes benzin på men det blev også til nogle liter på sådan en tysk racer bil. Vi måtte dog lige tjekke en enkel gang om trækakslerne var spændt så vi ikke ”oplevede et DM5 i Slagelse i 2010”.

Lørdag aften kunne Porschen køres op på rampen som nummer 2 i klassen efter Timo Berhard i en fabriks Porsche.
Jesper Skytte: et godt arrangement med gode prøver og en god organisation og vi fik en hel Porsche med hjem samt en 2. plads det kan vi godt være bekendt.


Læs mere om:
 • Jess Larsen
 • Lars Kragh
 • Escobar racing
 • Schleswig
 • 26/03/11 - Schleswig - DM Rally - DM
 •  
   

  DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
     ASETEK SIMSPORTS